Programma

Plankgas (2010)

De Planken zijn vandaag op dreef en heel enthousiast! Want ze hebben een boel nieuwe liedjes en willen die op de repetitie aan elkaar laten horen. Opgewonden beginnen ze te spelen!

Zanger Rob wil het liefst zo vlug mogelijk van start gaan, maar ook drummer Patje wil eerst beginnen. Wizzy begint al de vreemdste geluiden te produceren op zijn keyboards. Metal Guido en manager Frankie hebben de grootste moeite om die gekke bende in bedwang te houden…

Maar het is wel héél duidelijk: De Planken geven deze keer plankgas!

In hun nieuwe liedjes hebben de Planken het over hoe leuk het is om Beroemd te zijn en wat je het best doet bij een Orkaan van danskriebels.
De Plankenboys weten ook hoe je omgaat met Verlegen zijn, en ze laten weten dat Niks doen soms wel leuk kan zijn.

De muzikanten staan weer vlijmscherp. Metal Guido hangt de Rockster uit, Wizzy wordt een echte dancewizzard op zijn keyboard. Patje wil Handjes zien van de kinderen. En zanger Rob kijkt uit naar de IJscoman en brengt zo de zomer op het podium.

Zonnige deuntjes, rockende liedjes, swingende melodietjes, pakkende songs… kortom, ook in deze nieuwe Plankenshow komt de muziek weer op de eerste plaats. Samen met die gekke bende muzikanten beleeft elk kind weer een superleuk en ontspannen muziekavontuur. Eigenlijk kan het jonge volkje het best mee Plankgas geven! Zo gaat iedereen weer heel blij en dansend naar buiten!

Reacties (0)

Op dit artikel kan niet gereageerd worden.